MOJE KALORIJE
Z nami do boljše postave.

Novoletne zaobljube

The Pulman Promise | Pulman GroupShujšati..., več telovaditi..., jesti zdravo..., prenehati kaditi... Vse to so najpogostejše želje ljudi v novo prihajajočem letu. Redko katera pa se dejansko uresniči.

 

Ob večjih prelomnicah v življenju vedno postavljamo nove cilje in sprejemamo pomembnejše odločitve. Začetek novega leta je ena izmed tistih prelomnic, ko si vedno znova kaj zaobljubimo. Po navadi se naše zaobljube tičejo naših družin, navad in razvad. Statistike kažejo, da se skoraj polovica novoletnih zaobljub navezuje na zdravje in dobro počutje posameznika. Vedno se sprašujemo, kaj bi lahko drugo leto naredili bolje? Novo leto je res idealen čas, da svoj življenjski stil in dobro počutje (še) izboljšate. Velikokrat kadar začetek uresničevanja sprememb vežete na določen datum, se v bistvu izogibate, da bi s spremembami začeli takoj.

 

Novo leto je tudi obdobje, ko se človek ozre in pogleda, kaj vse je v preteklem letu doživel. Pa je prav, da gledamo nazaj? Spremeniti za nazaj se ne da. Lahko se le iz napak kaj naučimo. Iz slabih stvari se moramo namreč naučiti, kako bolje ravnati, kako preprečiti, da do slabih stvari ne pride več.

 

Najprej je treba razčistiti pri sebi in se zavestno odločiti, da je čas za spremembo. Pogosto je to najtežji korak. Pri vsakem življenjskem projektu je načrt izredno pomemben. Podobno je tudi pri telesni preobrazbi. Največjo vlogo pri tem ima zagotovo pravilna in uravnotežena prehrana.

 

Verjetno že zelo dobro veste, da je treba v boju proti kilogramom spremeniti življenjske navade, kot so prehrana in redna telesna aktivnost. Vse lepo in prav, dokler se tega ni treba lotiti v praksi. Najprej se je potrebno lotiti zdrave prehrane in si jedilnik napisati za ves teden v naprej. Vpišite, kaj natančno boste jedli za zajtrk, malico, kosilo, popoldansko malico in večerjo. Z našim programom, ki vas vodi skozi sestavo jedilnika lahko rešite tudi to.

 

Ne odlašajte s prvim korakom k zdravemu življenju. Z našimi nasveti in programom boste zagotovo prišli do želenih rezultatov. Oglejte si video predstavitev aplikacije. Za dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo.

 

Želim vam srečno in uspešno leto 2023.