MOJE KALORIJE
Z nami do boljše postave.

Strokovna izdelava jedilnika

Ključ do zdravega in lepega telesa je skrbno načrtovan jedilnik, ki vključuje vnos kakovostnih prehrambenih živil. Aplikacija vam ponuja samostojno izdelavo jedilnika, kjer si lahko sami pripravite jedilnik iz živil, ki najbolj ustrezajo vašemu okusu.

 

Če potrebujete več, vam kot dodatno storitev ponujamo pomoč pri izdelavi jedilnika, ki je primerna za vse tiste, ki enostavno nimate časa osebno sestaviti jedilnik in bi radi, da vam pri tem pomaga strokovnjak.

 

Jedilnik, ki ga prejmete v nekaj dneh po plačanem naročilu, vsebuje pet dnevni plan prehranjevanja s petimi obroki dnevno in izbrano vrsto živil z optimalnim kalorijskim vnosom. S strokovno pripravljenim jedilnikom zdravo preoblikujemo telo in ne izgubljamo mišične mase, ki je še tako pomembna, da telo ne shranjuje odvečne maščobe.

 

Da bo vašim potrebam v največji meri zadoščeno pri naročilu dopišite vaše zdravstvene in druge posebnosti, ter morebitne želje, ki jih bomo z veseljem upoštevali.

 

Če poleg naročila koristite tudi osnovno funkcionalnost aplikacije, vam bomo strokovno pripravljen jedilnik vpisali v "moj jedilnik" začenši z naslednjim ponedeljkom. Če bi radi z jedilnikom pričeli na kakšen drug dan nam to vpišite pri naročilu med posebnosti.

 

 

Naročilo